Скрининг на детското зрение

Скрининг на детското зрение

На 17.01.2024г. в детска градина "Снежанка" се проведе изследване за СКРИНИНГ НА ДЕТСКОТО ЗРЕНИЕ от ОЧНА КЛИНИКА "СВ. ПЕТКА" гр.Варна.